Verziótájékoztató

Szoftverfrissítés: 2020.02.03 (H031.02.03)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

Legújabb frissítésünkben, bevezettük a KATA bevallást.

 

A bevallás elkészítéséhez a főoldal jobb felső sarkában lévő NAV/ÁNYK gombra kattintva, megjelent egy új "KATA bevallás" fül. Erre kattintva letölthető egy olyan XML állomány, amely az ÁNYK (Általános Nyomtatvány Kitöltő) szoftveren keresztül a Szerviz/Egyedi import menüben beolvasható, majd onnan tovább küldhető Ügyfélkapun keresztül a NAV felé:


Megjelent egy új mező is, a "Cégem adatai"-n belül.

Ez a "Adóazonosító jel", ami az "Egyéni vállalkozó" négyzet kipipálásával jelenik meg. Ezt a KATA-s egyéni vállalkozóknak mindenképp szükséges lesz megadni, hogy az adóbevallás gyorsan és könnyedén menjen.

 

FONTOS! A helyes bevallás érdekében elengedhetetlen, hogy a számlák kiegyenlítettek legyenek. Ezt a számlák listájában a Kiegyenlítés funkcióval tudják elvégezni. A kiegyenlítés során figyelni kell, hogy a megfelelő dátummal végezzék el azt (a bevallás, csak a 2019-ben kiegyenlített számlákat adja fel). Ezt csak az Átutalásos fizetési móddal létrehozott számláknál kell elvégezni.

Erről a folyamatról bővebben a Szoftverfrissítés: 2019.05.13 (H012.05.13.) cikkben tájékozódhatnak a https://old.bizxpert.hu/tudasbazis/verziotajekoztato oldalon.

Hibajavítások

A Slate sablonról hiányzó, Pénzforgalmi elszámolás és Kapcsolódó bizonylat mezők felvétele.

Szoftverfrissítés: 2020.01.10 (H030.01.10)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

- POS nyomtatás

A szoftverben elérhetővé vált a POS nyomtatás, ami lehetőséget ad arra, hogy 80 mm-es hőpapírra tudjunk egyedi sablonnal készült számlát nyomtatni. A funkció elérhető asztali és mobil böngészőből is, azonban az applikációból nem.

A nyomtatáshoz javasoljuk a Datecs Dpp-350-es nyomtatót, melyet a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt-től is be lehet szerezni.

A nyomtatás a következőképpen történik:

Első lépésként töltse le az áruházból a Datecs Print Services alkalmazást:


Majd lépjen be a BizXpert fiókjába és készítse el a számlát.

A számla elkészítését követően kattintson a Nyomtatásra, majd a POS nyomtatásra:


Ezt követően letöltésre kerül a számla, melyet nyisson meg:Megnyitást követően nyomtassa ki a számlát:


Fontos! A papírbeállítás 3 colos, folyamatos legyen:


Amennyiben a nyomtató nem jelenik meg, akkor az összes nyomtató közül ki kell keresni az eszközt. Ezt követően minden beállítás megjelenik hozzá:FONTOS! A nyomtatás csak böngészőből működik, app-ból nem! 

 

Szoftverfrissítés: 2020.01.07 (H029.01.07)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

A korábbi Számlázni Jó! és Számlázni Kényelmes! szoftverek jövőbeli kivezetése miatt új funkcióként bekerült a partnerek és a termékek tömeges betöltésének lehetősége.

Ehhez a Beállítások/Adat import/"Számlázni jó és kényelmes!" import menübe belépve a szoftverekből kiexportált fájlokat tudjuk beolvasni:


Az import a következő adatokat dolgozza fel:

- termékek esetén: név, termékkód, szolgáltatás típus, mennyiségi egység, áfa kulcs, egységár, raktárkészlet:

- ügyfelek esetén: név, ügyfélkód, központi cím, telefonszám, e-mail cím, fizetési mód és a hozzá tartozó napok száma.

Az importálás alkalmazható olyan esetekben is, ha Ön nem volt korábban a Kulcs-Soft Nyrt. ügyfele.

Ilyenkor az excelnek a következő oszlopokat kell tartalmaznia:

- termékek esetén: Név, Kód, Cikkszám, Szolgáltatás, Mennyiségi egység, Áfa kulcs, Egységár, Raktárkészlet, Mee. (NAV által meghatározott mennyiségi egység).  A formátum a következő: 


A készlet kezelés és nyitókészletek a Szolgáltatás (0 termék, 1 szolgáltatás) és Raktárkészlet alapján végzi el.

- partner esetén: Kód, Név, Központi cím, Telefon, Fax, E-mail, Fizetési mód, Ország, Adószám, Közös. adószám, Csoportazonosító, Magánszemély, Bankszámla, IBAN, Swift. A formátum a következő


A címek formátumát a képen látható módon kell megadni, annak bontását a szoftver automatikusan elvégzi.

Hibajavítások

Az ÁNYK SZAMLAZO bejelentés hibáinak javítását is elvégeztük ebben a verzióban.

Szoftverfrissítés: 2019.08.21 (H023.08.21.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

- Kötegelt számla nyomtatás: A szoftverben elérhetővé vált a kötegelt nyomtatás funkció, melynek segítségével a számlák listájában ki tudjuk választani azokat a bizonylatokat, amiket szeretnénk kinyomatni:

A gombra kattintás után a szoftver nézetet vált:

Itt a checkboxok bepipálásával tudjuk kiválasztani, hogy melyik bizonylatokat szeretnénk nyomtatni, majd a jobb felső sarokban a Nyomtatás: x db gombra kattintva menthetjük a számlákat 1 db PDF fájlba, melyet a későbbiekben nyomtathatunk, vagy továbbíthatjuk a könyvelőnknek. A különböző számlák a készítéskor hozzárendelt számlasablont fogják alkalmazni, így előfordulhat, hogy a PDF különböző sablonokkal menti le a számlákat a fájlba.

A funkció csak asztali alkalmazásban érhető el.


- Sablonok: a Beállítások/Bizonylat beállításai/Számla sablonok új sablonokkal bővült.

Szoftverfrissítés: 2019.07.23 (H020.07.23.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

- Könyvelői hozzáférés

Elérhetővé vált a könyvelői hozzáférés, melyben egy vagy akár több könyvelőnek is - korlátozottan - hozzáférést biztosíthatsz a fiókodhoz.

Könyvelő hozzáadásához szükség van a nevére és az email címére. Sikeres meghívás után a könyvelőd egy emailt fog kapni, amelyben minden fontos információt - többek között a jelszavát is megtalálja.

Belépéshez használhatja a levélben elküldött linket vagy a bizxpert.hu oldalon elhelyezett gombot is:


A hozzáférés visszavonásához a regisztrált könyvelők fül alatt lehet email cím alapján törölni a könyvelőt:

Sikeres könyvelői bejelentkezés után egy cégválasztó oldalra irányítjuk a könyvelőt, ahol egy legördülő menüből kiválaszthatja, hogy melyik cég BizXpert fiókjába szeretne belépni:

Ezután megtörténik az átirányítás, ahol korlátozott jogokkal (jelszó változtatásra és újabb könyvelő meghívására nincsen lehetőség) hozzáfér a BizXpertben tárolt adatokhoz.


- Kisadozó / KATA modul

Elérhetővé vált egyéni vállalkozók számára a KATA modul. A funkció bekapcsolásához a Beállítások menü -> Általános beállítások -> Cégem adatai menüpontot kell kiválasztani:

Ekkor a felugró ablakban be kell pipálni a "Kisadózó/Kata" opciót, amely egy új, KATA menüpontot aktivál:

Az új menüpont alatt szükség van a KATA 2019-es kezdeti dátumára (amennyiben korábban kezdődött, úgy 2019.01.01-et kell megjelölni), valamint az egyéb helyen regisztrált bevételek összegére.
A fenti adatok megadása után a program kiszámolja a BizXpertben kiállított és 2019-ben teljesített számlák alapján a felhasznált, illetve a maradék keretet. Továbbá az extra adó mértékét a keret túllépése esetén.


- Költségszámla képfeltöltés

Kibővítettük a költségszámlákhoz tartozó képfeltöltés funkciót, amely már mobilos böngészőről is elérhető. (iOS és Android alkalmazásokból nem elérhető).

Új költségszámla felvitelekor vagy meglévő szerkesztésekor az alábbi gombbal lehet új képet feltölteni:

Válaszd ki a megfelelő képet, majd sikeres feltöltés után egy előnézeti kép jelenik meg és egy "Fotó törlése" gomb. Az előnézeti képre koppintva lehet a csatolt képet újra lementeni:- Bizonylat fejléc módosítása

Új funkcióként elérhető a bizonylatok fejléc tartalmának módosítása, Beállítások->Bizonylat beállítások->Bizonylat fejléc menüpont alatt:

A kapcsolókkal lehet be- vagy kikapcsolni az egyes opcionális adatok megjelenítését a bizonylatokon. Külön kapcsoló tartozik a partnerprofilhoz, illetve a a céged adataihoz:
Hibajavítások

Javításra került termékek szerkesztésekor, mobil nézetben (Android, iOS, böngésző) az esetenként rosszul megjelenített alapértelmezett ÁFA-kulcs. 

Szoftverfrissítés: 2019.07.09 (H019.07.09.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

- Projekt kezelés:

Elérhetővé vált a számlák, ajánlatok és beszerzések esetén a projekt rögzítésének lehetősége. A projekteket a Beállítások/Rendszer beállítások/Projektek menüben tudjuk rögzíteni:

A menüben a kategóriákhoz hasonlóan tudjuk rögzíteni az új projekteket:

 

A felrögzített projektek ezután kiválaszthatóak lesznek a bizonylatokon:

Beszerzés:                                                                                                                  Számla:                                                                                                            Ajánlat:

Minden bizonylatlistában elérhető a projektekre történő szűrés is, emellett a nyereség kimutatás miatt a BIZnisz fülön is tudunk szűrni ezekre az adatokra.

Hibajavítások

- Beszerzés mentése után változott a kifizetés napja

- BIZnisz kimutatások esetén a beszerzések optimalizálása

Szoftverfrissítés: 2019.07.02 (H018.07.02.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

- Számlák listájának tábla nézete: mostantól nem csak a csempe nézet érhető el a számlák listája, hanem a táblázat is, ami több adatot tartalmaz. Ehhez a lekért listánál be kell pipálni a Tábla nézet checkboxot:

Pipálás után:


- Exportok bővítése: elérhetővé vált a termékek, partnerek, beszerzések és árajánlatok exportálása is.

- Feltölthető kép a beszerzésekhez: a bejövő számla beolvasott képe mostantól beilleszthető a beszerzési bizonylathoz. FONTOS! Csak 1 db kép tölthető fel a bizonylathoz, ami a későbbiekben törölhető vagy lementhető. Tovább csak kép formátumot tud kezelni a szoftver, dokumentumokat nem.Szoftverfrissítés: 2019.06.20 (H017.06.20.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

- Egyenlegközlő:

A szoftverben elérhetővé vált az egyenlegközlő funkció melyet a lekérdezések közt találunk:

A fülre kattintva megjelennek a tartozások, amiket a partner nem fizettek be:

A nyílra kattintva megjelennek a számlák amik befizetésre várnak:

Azoknál az ügyfeleknél ahol email cím megadásra került az Egyenlegközlő küldése gomb segítségével elektronikus úton, táblázat formájában továbbíthatjuk az adatokat.

- Ajánló gomb:

Amennyiben elégedettek vagytok a szoftverrel és úgy gondoljátok, hogy valamelyik partnereteknek, ismerősötöknek alkalmas lenne a program, akkor az ajánló gomb segítségével elküldhetitek neki emailben, hogy milyen alapfunkciókkal rendelkezik a szoftver. Az email tartalmazni fogja a szoftver demó elérhetőségét, a regisztrációt és az app letöltést Google és Android esetén.

Szoftverfrissítés: 2019.06.03 (H015.06.03.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

- Bruttó ár megadási lehetőség termékhez és bizonylat tételéhez:

Mostantól megadható a bruttó egységár a termékhez, ami visszaszámolja a nettó egységárat:

Emellett a bizonylatoknál is elérhető ez a funkció:


Hibajavítások

- Design bugfix HD ready felbontás esetén,

- XLS fitting,

- Rossz bizonylat sorrend javítása,

- A szűrő feltételek csak a dátum szűrőt tárolja.

Szoftverfrissítés: 2019.05.27 (H014.05.27.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

- Új bizonylat készítése egy letárolt bizonylat alapján: ezzel funkcióval másolni tudjuk a már elkészült bizonylatainkat (számlák, ajánlatok,beszerzések):


A másolás során az új bizonylatnak a kezdő, teljesítési és fizetési dátuma mind frissül.

Amennyiben a másolandó bizonylat lomtárazott terméket vagy ügyfelet tartalmaz a szoftver figyelmeztetni fog és nem engedi a másolást:

- Alapértelmezett fizetési mód kiválasztása a szoftverben: a Beállítások/Általános beállítások/Cégem adatai menü Egyéb fülön kiválasztható az alapértelmezett fizetési mód:

Az itt kiválasztott fizetési mód az újonnan rögzített ügyfelek adatlapján is megjelenik.

- Egyedi fizetési határidő megadásának lehetősége a partner adatlapján:

Amennyiben átutalásos fizetési módot választunk ki ügyfeleinkhez megadhatunk egyedi fizetési határidőt:

Amennyiben a mezőt üresen hagyjuk, alapértelmezetten 8 nap lesz a határidő.

A beállított napok száma ezután automatikusan meg számolódni fog:

(A képen egy 30 napos fizetési határidő lett a partnerhez beállítva)

Hibajavítások

- Számla státusz lista lekérdezés mobilon,

- Egységesített dizájn,

- iPad esetén hibásan megjelenő nyomtatási lehetőség éltüntetése.

Szoftverfrissítés: 2019.05.20 (H013.05.20.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

Lomtár!

Új funkcióként bevezetésre került azoknak az ügyfeleknek és termékeknek a törlése, akik/amik már szerepelnek számlán.

A törölt ügyfelek és termékek szűrése is megoldott, ehhez bekerült egy checkbox a Szűrés menübe:

Amennyiben ez be van pipálva megjelenik az összes lomtárazott termék/ügyfél is, melyeknél jelölve van, hogy törölve lettek:

A törölt elemek esetén van lehetőség a visszaállításra is:

A törölt partnerek és termékek a bizonylat kiállás során nem jelennek meg, de későbbiekben szűrhetőek lesznek.

FONTOS! Amennyiben nyitott ajánlat van a termékre vagy a partnerre nem lesz törölhető, valamint akkor sem, ha terméknek van készlete! A számla már lezárt bizonylatnak minősül és lomtárazhatók lesznek az adatok.

Szoftverfrissítés: 2019.05.13 (H012.05.13.)

A BizXpert frissítése fontos újításokat és hibajavításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos és hatékony számlázásban.

Újdonságok

Részkiegyenlítés bevezetése:

A korábbi gyors kiegyenlítést lecseréltük, egy részletesebben beállítható módszerre, amivel részkiegyenlítést is lehet végezni.

A korábban megszokott módtól eltérően egy új szerkesztő ablak nyílik meg, ahol megadható a számla kiegyenlítésének a mértéke, mikor történt meg a kiegyenlítés, valamint akár a bankbizonylat száma is rögzíthető:

Amint kitöltöttük a szükséges adatokat a pipa segítségével menthető a kiegyenlítés.

A részkiegyenlítés során a befizetett összeg szerkesztő mezőjében kell rögzíteni a kiegyenlített összeget. Ekkor megváltozik a hátralék értéke is:

FONTOS! A hátraléknál többet nem enged kiegyenlíteni a szoftver!

Hibajavítások

A kerekítésből és két különböző számítási módból származó hiba javításra került. A szoftver mostantól egységesen számolja a számla végösszegét a kerekítés szabályait figyelembe véve.

Ehhez módosítottuk a beállításokat is. Az egységár minimum 2 tizedes maximum 4 tizedes pontos lehet, míg a bizonylaton maximum 2 tizedesjegy lehet a feltüntetett érték.

Ahhoz, hogy a kerekítés a matematika szabályainak megfeleljen, ha bizonylat tizedeseit 2 tizedesjegyre emeljük az egységár automatikusan 4-re nő.

Szoftverfrissítés: 2019.05.06 (H011.05.06.)

A BizXpert frissítése fontos újításokat és hibajavításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos és hatékony számlázásban.

Újdonságok

Átnevezhető ajánlat készítése: A BizXpert mostantól alkalmas arra, hogy az ajánlat bizonylat fejlécét módosítva, új bizonylatfajtákat tudjunk kiállítani (pl.: díjbekérő).

Ehhez az új ajánlat készítésénél át kell írni az ajánlat szót:


Ez a módosítás átvezetésre kerül a bizonylat nyomtatási képére és az e-mail küldésre is:


FONTOS! A mező nem tartalmazhatja sem a számla sem az előleg szavakat, illetve ezek kombinációját. Erre a szoftver figyelmeztet is:Hibajavítások

 • NAV elnevezések hibáinak javítása (Kilométer, Kilogramm, stb.)
 • [object Object] hiba javítása a PartnerControll rendszerben saját cégnév választásánál.
 • Partnerek szűrésénél a tárgyév dátumainak törlése.
 • KATA-s vállalkozások esetén már nem akarja a szoftver átírni az áfakulcsot alanyi mentesre a korábban mentett termékek esetén.
 • BIZnisz riport oszlopai már telefonon is megjelennek.

Szoftverfrissítés: 2019.04.25 (H009.04.25.)

A BizXpert frissítése fontos újításokat és hibajavításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos és hatékony számlázásban.

Újdonságok

 • Több e-mail címre való küldés: ; karakterrel elválasztva több e-mail cím is megadható a számlaküldése során.
 • Saját e-mail címre való számlaküldés tiltása: küldésnél megjelenik egy "Kérek számla másolatot" checkbox, amivel eldönthető, hogy kérünk-e visszajelzést a számla küldéséről vagy sem.
 • KOBAK számlák hibáira villogó notification gomb (csengő): a gombra kattintva csak a sikertelen számlák listája kerül lekérdezésre benne a hibaüzenetekkel.
 • Lista szűrési feltételeinek mentése a sütik érvényességéig: amint a sütik érvényessége lejár, automatikusan visszaáll a program a tárgyév feltételeire.
 • BIZnisz kimutatás lekérdezése bruttó értékekre: a BIZnisz chart szűrésénél kiválasztható, hogy bruttóban vagy nettóban szeretnénk-e látni az adatokat.
 • Excel export esetén kiegyenlítés dátumának megjelenítése.
 • Számla státusz lista 2018-tól kezdődjön automatikusan.
 • Termékkód megadásának lehetősége: mostmár lehetőség van termékkód megadására, hogy könnyebb legyen az azonosítás. FONTOS: a termékkód egyedi azonosító, két termékhez azonosat nem lehet megadni.
 • Új menürendszer: átalakítottuk a menü rendszert, hogy csoportosítva legyenek a funkciók a legmegfelelőbb módon:


Hibajavítások

 • Hosszú terméknév esetén a termék raktári mennyisége és ára elcsúszott.
 • [object Object] hiba javítása a PartnerControll rendszerben: e.v.-k és alapítványok esetén jelentkezett, mivel ott hosszú cégnevet nem talált a szoftver, ez javításra került.
 • Számlák értékének összesítése a szűrési paramétereknek megfelelően: a program csak az aktuális oldalon szereplő számlák összegét jelenítette meg, az új verzióban ez javításra került.
 • Számlák listájában sztornó vagy kiegyenlítés esetén megszűntek a szűrési feltételek.
 • Hosszú bankszámla szám megadása esetén numeric owerflow hiba: a szoftver már csak azt engedi meg, hogy 3*8 karaktert írjunk be és azt a szoftver automatikusan tagolja.

Szoftverfrissítés: 2019.03.13 (H008.03.13.)

A BizXpert frissítése fontos újításokat és hibajavításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos és hatékony számlázásban.

Hibajavítások

 • Régi NAV XML szűrésének módosítása: A régi típusú NAV adóhatósági adatszolgáltatást eddig csak dátumra lehetett szűrni, valamint a tavalyi számlákra. A módosítás után akár a tárgyév számláira is lekérhetők.
 • Számlastátusz lista lekérdezés módosítása: A számlastátusz lista csak az idei számlákat jelenítette meg, ami csökkentette az ellenőrzés lehetőségét. Az új verziótól a tavalyi bizonylatok is elérhetők.

Szoftverfrissítés: 2019.02.21 (H008.02.21.)

A BizXpert frissítése fontos újításokat és hibajavításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos és hatékony számlázásban.

Újdonságok

 •          Számla lista export funkcióval bővült a szoftver, ami elérhető asztali és mobil böngészőben. Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a mobil applikációban a funkció nem elérhető.

Szoftverfrissítés: 2018.11.21 (H007.11.21.)

A BizXpert frissítése fontos újításokat és hibajavításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos és hatékony számlázásban.

Újdonságok

 •          Megújult a sütikezelés, mely még biztonságosabbá teszi a szoftverhasználatot, illetve bizonyos ideig bejelentkeztetve hagyja a felhasználót a gyors számlázás érdekében.

Hibajavítások

 • iOS appon megtekinthető a tudásbázis verziótájékoztató tartalma az értesítéseken belül az új verzióra kattintva.
 • Partnerkategória felvitelénél a kurzor a megnevezés mezőbe kerül, így egy kattintással gyorsabban vihető fel kategória.
 • iOS és Android appon is használható a PDF exportálás.
 • Amennyiben sok parterhez és/vagy termékhez van kép feltöltve, a bizonylatkiállításkor a lista már gyorsan betöltődik, így nem kell várakozni.
 • Számla végösszeg kerekítésnél a több százezer forintos tételeknél sincs filléres eltérés.
 • Cape Colibri számlasablon használata esetén a számla kiállításkor a mennyiséghez maximum 999 999 db-ot lehet megadni. 

Szoftverfrissítés: 2018.10.05 (H006.10.05.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

 • Hosszú cégnevek megjelennek egér ráhúzására
 • Új partner felvitelnél a Bisnode listában már 15 lehetőség közül választhat
 • Jelszómódosító oldalon a Belépés gomb megváltoztatása Mentésre
 • Bizonylat létrehozásánál nem csak ügyfél névre, hanem címre és partner kódra is lehet már keresni
 • Partner és termék listák szűrőinek bővítése: név, partnerkód a partnerlistában, ezek a mezők szabadszövegesek
 • Partnerkód egyedivé alakítása, formátum korlátozása (max. 8 karakter, csak alfanumerikus, tartalmazhat betűker és számokat), valamint a bizonylat létrehozó oldalakon már látszódik ez is.

Hibajavítások

 • Mobil felületen a BIZnisz fül alatt az összesítő boxban a bevételt és a kiadást számszerüsítve jelentítjük meg.
 • Szűrők optimalizálása: nem jelenik meg automatikusan a kezdő dátum
 • Számlasablonokon dizájn és elrendezés változtatások. Focused Mesh: amennyiben nincs megjegyzés a számlán, már nem jelenik meg a "Megjegyzés" pont.

Szoftverfrissítés:2018.09.10 (H004.09.10.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.


Újdonságok

 • Megújult a számla és ajánlat kiküldő email! Mostantól modern, könnyen átlátható emaileket küldhet ki partnereinek, melyben számláik nem csatolva, hanem letölthető formátumban jelennek meg.
 • Számla kiküldő emailjeinek szövegét még inkább személyre szabhatja az új levelezési beállításnak köszönhetően.
 • Partner létrehozásánál egyszerűsítettük a felületet így gyorsabban hozhatja létre új kliens profiljait.

Hibajavítások

 • Időzóna beállításból eredően néhány számla elkészítésére több időt kellett várni, azonban mostantól bármikor állítunk ki számlát, az azonnal elkészül.
 • Ajánlat és számla létrehozásakor a mennyiséghez már csak numerikus értékeket lehet megadni, így elkerülve, hogy véletlenül se kerüljön hibás érték a számlára.
 • Partner listában szűrők megjelenítésének finomítása miatt egyértelműbb a szűrők használata.
 • A riportokban javult a diagramok kinézete, így akár számítógépen, akár tableten vagy telefonon még inkább átláthatók a legfontosabb információk.
 • A számlalistában a lejárt számláknál már nem láthatók a stornó és stornózott számlák, csak azok, melyek ténylegesen fennálló követeléseket takarnak.
 • Mobilon számla és ajánlat létrehozásánál már görgetés nélkül néhány kattintással létrehozhatók a bizonylatok.
 • Amennyiben a cég vagy partneradatok esetében hiányoznak bizonyos kapcsolati információk, úgy azokat megnevezés szinten sem jelenítjük meg a számlán.

Szoftverfrissítés: 2018.07.20 (H002.07.20.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.


Újdonságok

 • A kiállított számlákat már oldalanként rendezi és elválasztja a program. Desktop nézetben 60 darab, mobil nézetben 20 darab számlát jelenít meg egy oldalon. Az oldalak között dedikált gombokkal lehet lapozni.
 • Bővültek az ÁFA-nemek: a felsorolásba bekerült a "mentes az adó alól" lehetősége is.
 • Új és meglévő partnerek szerkesztésekor/felvételekor új információk segítenek a pontos megértésben.
 • A BizXpert kezdőoldalán megjelent egy hírlevél feliratkozási lehetőség, amin keresztül sokkal hamarabb tájékozódhatnak a program aktuális újdonságairól, illetve további tippekkel-trükkökkel gazdagodhatnak a program használatával és működésével kapcsolatban.
 • A frissítés után a BizXpert hibaoldalakon egy új design fogadja a látogatókat. 

Hibajavítások

 • Frissült a kiállított számlák szűrési lehetősége, ennek következtében gyorsabban lehet szűrni a kiállított számlákat.
 • A frissítési csomag további kisebb hibajavításokat is tartalmaz: Számlák teljes magyarítása, illetve az ablakok méreteinek pontosítása.

Szoftverfrissítés: 2018.08.13 (H003.08.13.)

A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.


Újdonságok

 • A BizXpert online számlázóban a felhasználóknak már lehetősége van a bizonylatok előtagjának módosítására is. Ezáltal cégre szabott számlákat állíthatnak ki a felhasználók.
 • Termékáraknál tizedesjegyek kezelése, akár 4 tizedesjegyig!  
 • Megkönnyítettük a regisztrációt! Mostantól Facebook és Google fiók használatával is lehetőség nyílik a BizXpert regisztrációra.  
 • További 2 db új számlasablonnal bővült a BizXpert! Ezeket Cape Colibri és Focused Mesh fantázianéven találják meg a felhasználók.  
 • Segítünk a hibás adatok elkerülésében! Ha a felhasználó létrehoz egy partnert vagy számlát, a program azonnal értesíti, ha valamilyen adatot helytelenül írt be, ezáltal a NAV számlaküldés is gördülékenyebbé válik.  
 • Listaszűrők finomítása, mely által könnyebbé és átláthatóbbá vált a keresés.  
 • A BizXpert belépés utáni főoldalán új tartalom érhető el. A jövőben ezen a felületen aktuális újításokkal és fontos információkkal találkozhat a felhasználó. Ez a tartalom bezárható, mely újra bejelentkezéskor jelenik meg ismét.  
 • Csillaggal jelöltük az alkalmazáson belül azokat a mezőket, amelyeket kötelező kitölteni.
 • Megjelenik egy új felugró ablak, amely tájékoztat a legfrissebb újdonságokról.  Amennyiben lejárt ajánlatból állítana ki számlát, a program automatikus dátumkorrekciót hajt végre.
 • A partner- és termékkategóriákat újabb menüpontokkal bővítettük ki, így átláthatóbb a menü struktúra.  

Hibajavítások

 • Telefonon és tableten menük megnyitásakor a kitöltendő mezőkre automatikus fókusz kerül, így érintés nélkül kezdhetjük az írást.  
 • Termékmegjegyzés hozzáadásánál a program automatikusan számolja a karaktereket, így már a mentés előtt látni, hogy megfelelően lett-e kitöltve a mező.  

Szoftverfrissítés: 2018.07.07 (H002.07.07.)

 A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.


Hibajavítások

 • A kiállított számlák, 100.000 Ft ÁFA tartalom felett azonnal felküldésre kerülnek a NAV online rendszerébe.
 • Ha nincs technikai felhasználó és a számla ÁFA tartalma eléri a 100.000 Ft-ot, akkor mentésnél egy felugró ablak jelenik meg, hogy a technikai felhasználó adatainak megadása nélkül nem állítható ki a bizonylat.
 • Kiállított számlák dátumbeli eltérése a NAV rendszerében és a programban.

Szoftverfrissítés:2018.06.29 (H002.06.29.)

 A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.


Újdonságok

 • NAV online számla adatszolgáltatásra felkészítés.
 • Új számla státusz lista beépítése a BeállításokNAV adatszolgáltatás menüpontba az adatszolgáltatáshoz kapcsolódóan.

Hibajavítások

- Értesítések

 • Összes értesítés felugró ablak desktopon lapozható, mobilon lefelé tölthető be.
 • Egy értesítésre való kattintáskor, azonnal megtekintetté válik az az értesítés.

- Technikai felhasználó beállítások

 • Azonnali technikai felhasználó érvényesítés, nem menthető el a hibás technikai felhasználó, ha hibás akkor hibaüzenetet kap.

- Számla státusz lista

 • Szűrő működésének módosítása, egyszerűsítése, komplexebbé tétele.
 • Új státuszok kerültek be (sikertelen és visszavonva).

- Új számla létrehozásánál

 • A felugró figyelmeztető ablak hiányos ügyféladatok esetén (ha nem magánszemély), egy új gombot kapott, mellyel közvetlenül tudjuk módosítani az ügyfél adatait.

- Technikai visszavét manuális indítása


Szoftverfrissítés:2018.05.11 (H002.05.11.)

 A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.


Újdonságok

 • Új számlasablont lehet választani.
 • CAPTCHA védelem beépítése az oldalba (kiküszöbölésre kerültek, hogy pl: robotok tudjanak regisztrálni a honlapon keresztül és SPAM-eljenek, de a felhasználók tudjanak levelet küldeni)

Hibajavítások

 • Bizonylatlistáról indítható bizonylatkiállítás
 • Bizonylatkiállításkor első termék és ügyfél felvitelét jelző design elem módosítása
 • Beállításokban elérhető Számlasablon választás menüpont

Szoftverfrissítés:2018.04.10 (H002.04.10.)

 A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

 • Bisnode integráció: új cég és partner rögzítésekor elegendő csak elkezdeni gépelni a cég/partner nevet, majd egy központi adatbázisból kiválaszthatja, ezután automatikusan kitöltésre kerülnek az adatai.

Hibajavítások

 • Mobilnézetben a Pénzügyi áttekintőről lekerült a Σ jel.
 • PDF exportálás újra működik.
 • Utalás vagy utánvét esetén már nem módosítható a fizetési határidő dátuma a mentett számlán.

Szoftverfrissítés:2018.03.26 (H001.03.26.)

 A BizXpert frissítése hibajavításokat és fontos újításokat tartalmaz, amelyek segítenek a biztonságos számlázásban.

Újdonságok

 • Cégnév cella maximum 100 karakter lehet. (az alábbi írásjelek is beleszámítanak: szóköz, vessző, kötőjel, pont, stb...)


Hibajavítások

 • Ugyanazon böngészőből belépve nincs automatikus kijelentkeztetés a programból.
 • Mobilnézetben nyitott árajánlatok értéke bruttóról nettóra történő módosítása. Így már nettó áron jelennek meg az értékek.
 • Számlakép módosítás.

- Nyelvesítés

 • Mobilnézetben a BIZnisz riportban javításra került a hónapok megnevezése.
 • Mobilon a készletérték riport oszlopnevei megváltoztak.
 • Készletinformáció riport átnevezése : Készletérték-re.
 • Mobilnézetben a megnevezések módosítása a következőre: Beszerzési értéken, Eladási értéken
 • Mobilnézetben árajánlat fejléc megnevezés módosítások: Dátum, Partner, Összeg
 • Termékszintű bontásban: Termék, Mennyiség, Szükséges